Bygga altan i Stockholm

Har du blivit berikad med en härlig tomt? Då ska du naturligtvis också se till att utnyttja det mesta av den. Med en välbyggd och snygg altan kan du höja livskvaliteten, men också värdet på din bostad. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar och skapar en altan precis efter dina önskemål. Med våra snickare kan du känna dig säker på att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Vi vägleder dig i valet av material

När många hör ordet “altan” är det kanske främst en altan i trä som man tänker på, men sanningen är att altan kan byggas även i sten. Våra murare och stensättare har många års erfarenhet av att bygga stadiga och stabila altaner för sommarens alla festligheter – alltid med 100 % nöjd kund garanti på alla arbeten.

Unika altaner i högkvalitativa material

Vårt mål är att alla kunder ska bli 100 % nöjda och därför lägger vi stor vikt på kvalitet. Vi ser till att alltid arbeta med bra och trygga metoder, samtidigt som vi använder oss av kvalitativt och lämpligt material för uppgiften. Vi är yrkesspecialister inom området och har hantverkare med expertis inom just altanbygge. Vi följer alltid Sveriges riktlinjer och regler.

Glasa in altanen för ett härligt uterum

En altan behöver inte alltid innebära en plats utan väggar och tak. En altan kan också vara en möjlighet för dig att skapa mer boyta. Genom vår totalentreprenad kan vi erbjuda tillbyggnader i form av altaner, pergola, uterum och till och med året-om boende. Vill du att rummet ska ha en isolering ser vi till att lösa även detta.

Professionella och pålitliga hantverkare hela vägen

Ett altanbygge kan resultera i en hel del markarbete, men oroa dig inte för att behöva anlita underleverantörer. Vi har alla yrkesgrupper på plats för att kunna hantera grävarbeten, schaktning, jämna ut markskillnader och mycket mer.

Kontakta oss idag

Namn *

Email *

Telefon *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress