Bygga mur och stödmur i Stockholm

Är du i behov av professionell hjälp för att bygga en mur eller stödmur? Då har du kommit rätt. Vi har många års erfarenhet och kunskap om stenläggning och utför även byggen av snygga och stabila murar för alla behov. Vi kan även hjälpa dig att bygga en praktisk trappa eller lägga sten på uppfarten.

Jämna ut nivåskillnader med praktiska murar

Nivåskillnader i en trädgård kan vara något som skapar problem, men med en stödmur kan du se till att höja säkerheten. Våra kunniga och certifierade murare har den kunskap som krävs för att skapa robusta murar av hög kvalitet. Med oss kan du lita på att din mur håller i många år framöver.

Öka säkerheten med våra kunniga murare

En stödmur kan fungera som ett riktigt bra sätt att höja säkerheten, men det kan också vara ett sätt för dig att skapa hemtrevnad i trädgården. Med en mur kan du göra uteplatsen lite extra ombonad eller varför inte låta en stenmur omringa din altan eller tillbyggnad? Oavsett vilka önskemål du har kan vi hjälpa dig att förverkliga dina tankar och behov.

Vi erbjuder totalentreprenad med stort kontaktnät

När en mur ska byggas är det vanligtvis flera olika moment som ska genomföras. Först måste ett ordentligt markarbete ske, där t.ex. grävning och schaktning är några av arbetsmomenten. Vi har ett stort kontaktnät och erbjuder totalentreprenad för din bekvämlighet. Det betyder att du bara behöver använda dig av vår byggfirma för att få arbetet gjort.

Rådgivning från kunniga murare

Ibland kan man behöva bolla tankar och idéer med en seriös firma innan man slår slag i saken. Till oss kan du vända dig om du vill prata om valet av material, diskutera vilken typ av mur som är bäst för dig eller beställa en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag

Namn *

Email *

Telefon *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress