Bygga stentrappa i Stockholm

Funderar du på att renovera trädgården eller är det kanske uppfarten som behöver sig ett lyft? Med en praktisk och vacker stentrappa blir trädgården inte bara säkrare, utan den får också mer personlighet och karaktär. Vår byggfirma står redo att hjälpa dig med stentrappan, oavsett om det är ett stort eller litet projekt.

Komplettera din trädgård med en trappa i sten

En sluttande trädgård kan vara mycket vackert, men det kan också innebära en säkerhetsrisk och minskad möjlighet att få ut det mesta av din trädgård. Våra kunniga stenläggare och murare kan hjälpa dig att få en stödmur på plats och även komplettera med en snygg och stabil stentrappa som förenar trädgårdens alla etager.

Använd ROT-avdraget för att sänka dina kostnader

Vill du renovera entrétrappan till ditt hus eller fastighet? I många fall kan man inte komma in i bostaden om en trappa inte finns tillgänglig. Så länge det är en entrétrappa som är ansluten till bostaden kan du använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Vi sköter all kontakt med Skatteverket och överlämnar sedan en faktura som är reducerad och klar.

Hållbara och stabila stentrappor

Vi säkerställer alltid att vi har utfört arbetet på rätt sätt och att du får en trappa som är stabil och hållbar. För att lyckas med detta ser vi till att kontinuerligt utbilda oss inom nya tillvägagångssätt och arbetsmetoder. Naturligtvis arbetar vi även alltid enligt de branschregler som råder och avslutar alla arbeten med en besiktning.

Trappor för alla behov

Det finns många anledningar till varför man kan vara i behov av en trappa i sten. Det kan t.ex. handla om en trappa ner till vinkällaren, en trappa till poolen, uterummet eller trädäcket. Tack vare vårt stora kontaktnät kan vi erbjuda totalentreprenad när du vill bygga en trappa i Stockholm. Du behöver alltså inte vända dig till några underleverantörer när du anlitar oss.

Kontakta oss idag

Namn *

Email *

Telefon *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress