Glasa in balkong i Järfälla, Stockholm

Vill du ha en balkong som du kan använda året om? Då har vi lösningarna som passar just dig. Vi hjälper privatpersoner och bostadsrättsföreningar i bland annat Järfälla, Saltsjö-Boo, Värmdö och Saltsjöbaden med balkonginglasningar. Oavsett om det handlar om att skapa en vinterträdgård på balkongen eller något enklare så kan du räkna med högsta kvalitet när vi utför jobbet.

En erfaren balkonginglasare

Alla som jobbar i vårt företag har många års erfarenhet av att genomdriva inglasningsprojekt. Vi utför altan-, terrass- och balkoninglasningar. Vi kan hjälpa dig med helisolerade system för året-runt-bruk med 2 eller 3-glassystem.

Använd ROT-avdraget när du glasar in balkongen hemma

Om du anlitar oss som privatkund kan du ha rätt till ROT-avdraget. Skatteverket har information om just du kan utnyttja ROT-avdraget för din balkonginglasning.

Vill du ha hjälp att glasa in en balkong? Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert

Vill du ha hjälp med balkoninglasning i till exempel Huddinge, Trångsund eller Haninge? Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert och en skräddarsydd lösning för din balkong. Om du representerar en bostadsrättsförening som vill ha hjälp med en större mängd inglasningar tar vi oss gärna ut på plats för en inspektion innan vi ger er ett exakt kostnadsförslag. Inspektionen är självklart kostnadsfri.

Kontakta oss idag

Namn *

Email *

Telefon *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress