Stenläggning runt huset i Stockholm

Har du ett hus i Stockholm som du vill fräscha upp med hjälp av marksten? Vi utför alla typer av stenläggningar kring huset och kan även bygga trappa, stödmur, stenmur och mycket mer. Naturligtvis hjälper vi även dig som företagare eller fastighetsägare att få en snyggare entré kring byggnaden.

Ge ditt hus ett mer exklusivt intryck

Med hjälp av en stensatt yta runt din bostad kan du få huset eller fastigheten att se betydligt mer exklusiv ut. Idag har det blivit allt mer populärt att använda sig av just stenläggning för att skapa personlighet och känsla i trädgården såväl som på uppfarten eller runt huset. Vi har den rätta kunskapen och utbildningarna som krävs för att skapa vackra och hållbara resultat.

Vi lyssnar på dina behov

Dina önskemål och idéer är viktiga för oss och därför ser våra markentreprenörer alltid till att vara extra lyhörda för dina behov. Oavsett hur stor yta du vill ha hjälp med eller vilket material du vill använda dig av kan våra ordningsamma och drivna stenläggare hjälpa dig. Behöver du bolla idéer fungerar vi även som ett utmärkt bollplank för inspiration och tips.

Kan man använda ROT-avdraget för stenläggning kring hus?

Eftersom stenläggning kring ett hus inte har en direkt påverkan på bostaden kan du som privatperson inte använda dig av ROT-avdraget. Då vi jobbar med hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser kan du dock ändå få arbetet utfört till en mycket bra kostnad. Kontakta oss och berätta mer om dina önskemål så ser vi till att få ut en kostnadsfri offert.

Totalentreprenad för bekymmersfri stenläggning

För att du ska få en så bekymmersfri stenläggning runt ditt hus som möjligt erbjuder vi totalentreprenad. Det betyder att vi kan bistå med hjälp inom alla yrkesgrupper nödvändiga för arbetet. Utöver stenläggare hittar du även målare, snickare, byggentreprenörer och mycket mer.

Kontakta oss idag

Namn *

Email *

Telefon *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress