Stenläggning i trädgård i Stockholm

Tack vare våra många år i branschen kan vi utföra högkvalitativ stenläggning i din trädgård i Stockholm. Vi har gott om bra referenser från nöjda kunder och utför alla arbeten efter rådande branschregler. Med våra stenläggare kan din trädgård få ett nytt och fräscht utseende.

Vi utför stenläggning som håller länge

I Sverige har vi gott om temperaturskillnader och det innebär att det är extra viktigt att alla stenläggningsarbeten utförs på rätt sätt. Under vintern är det tjäle i marken och under sommaren gör solens varma strålar sitt. Innan vi påbörjar stenläggningen ser vi därför till att utföra ett noggrant underarbete med markisolering.

Skapa en personlig trädgård

Med hjälp av vår expertis kan vi se till att du får dina drömmars trädgård. Du berättar för oss vad det är för tankar och idéer du har och vi ser till att förverkliga din vision. Till oss kan du också vända dig om du är i behov av rådgivning inför din stenläggning eller om du vill diskutera valet av olika material.

Många material att välja mellan

Vi vill att du ska bli så nöjd med din trädgård som möjligt och erbjuder därför ett stort urval av olika material. Du kan t.ex. använda dig av marksten, granit eller marmor. Oavsett vilka önskemål du har kan vi se till att du hittar rätt. Våra skickliga och kompetenta stenläggare arbetar med alla typer av material och metoder.

Stenläggning med ROT-avdrag?

En vanlig fundering är om man kan använda sig av ROT-avdraget när man anlitar oss för stensättning i Trädgården. Eftersom stenläggningen påverkar marken och inte huset, är ROT-avdraget inte möjligt att nyttja. Med oss bakom dig kan du dock ändå räkna med att få ta del av bra och konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss idag

Namn *

Email *

Telefon *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress