Stenläggning på uppfart i Stockholm

Att utföra vacker stensättning på uppfarten kan få vilket hus som helst att se mycket mer hemtrevligt och exklusivt ut. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare och företag att få stenen på plats och utför det markarbete som krävs för att perfekt resultat. Det kan bland annat handla om tomtarbeten, schaktning, anläggning och mycket mer.

Vi förverkligar din vision

Stenläggning kan ses som en riktig konstform och läggs stenarna rätt får ditt hus ett ordentligt lyft. En tråkig och trist uppfart kan sänka hela intrycket av huset, medan en ny och fräsch kan skapa en välkomnande entré. Utöver olika material kan vi även lägga sten i olika mönster och design – allt för att uppfylla dina önskemål och behov.

Behöriga och pålitliga stenläggare

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och därför ser vi till att alla stenläggare har den utbildning och kunskap som krävs för arbetet. Vi hjälper dig att renovera trädgården och bygga den uppfart som du alltid drömt om. När vi ändå är igång kanske du även vill smycka uppfarten med en stödmur eller stenmur. Då hjälper vi dig även här!

Kostnadsfri offert och rådgivning

Inför en större förändring eller renovering vill du antagligen veta hur mycket arbetet kommer att kosta. Därför erbjuder vi alltid kostnadsfri rådgivning och en kostnadsfri offert när du hör av dig till oss. Ju mer detaljerad du är i din beskrivning, desto lättare blir det för oss att sätta ett korrekt pris och din planering blir mycket smidigare.

Rätt verktyg och moderna metoder för ett hållbart resultat

En uppfart behöver kunna tåla en hel del tyngd och tryck. Här parkerar du kanske bilen eller motorcykeln och då gäller det att markarbetet är korrekt utfört. Våra anläggare hjälper dig att hitta det bästa materialet (granit, gatusten och kantsten) och säkerställer att din garageuppfart blir tålig och stabil.

Kontakta oss idag

Namn *

Email *

Telefon *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress