Stenläggning på uteplats i Stockholm

Att välja stenläggning till uteplatsen är ett tveklöst bra val! Sten är inte bara otroligt hållbart, utan det är också mycket vackert och kan varieras i oändlighet. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda alla våra kunder en totalentreprenad från början till slut. Det betyder att vi finns med dig från planläggning, till markarbete och färdigputsat resultat.

Tillsammans skapar vi dina drömmars uteplats

En uteplats är en fantastisk möjlighet för dig att spendera mer tid utomhus. På en uteplats kan du anordna sommarens alla grillfester, ta en kopp kaffe tillsammans med vänner eller varför inte hänga vid poolen. Våra stenläggare är noggranna och arbetar med stor precision för att uppfylla alla dina önskemål, oavsett om det är en klassisk uteplats, veranda eller pooldäck som ska på plats.

Hög expertis och konkurrenskraftiga priser

När du vänder dig till oss ska du känna ett stort förtroende och riktig servicekänsla. Våra kunder är viktiga för oss och därför ska priset inte vara det som får dig att välja en annan byggfirma. Här säkerställer vi konkurrenskraftiga priser, utan att tumma det allra minsta på kvalitet.

Nöjd kund garanti till alla beställare

Oavsett om du är fastighetsägare, företag eller privatperson kan du använda dig av vår nöjd kund garanti. Med denna garanti säkerställer vi att alla kunder är helt nöjda när vi går ifrån platsen. Har du invändningar på arbetet är det bara att höra av dig, så kommer vi ut direkt och åtgärdar detta.

Vi skapar de rätta förutsättningarna

För att din uteplats ska bli riktigt snygg krävs de rätta förutsättningarna. Vi har inte bara lång erfarenhet av stenläggning, utan även av markarbete. Det innebär att vi kan hjälpa dig med grävarbete, tomtplanering, anläggning, dikning, fibergrävning, gjuta bottenplatta och mycket mer.

Kontakta oss idag

Namn *

Email *

Telefon *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress