Professionell terrassering i Stockholm

I oss har du en markentreprenör som kan hjälpa dig med terrassering i orter och områden som Södermalm, Älvsjö och Enskede. Vi har lång vana av att hjälpa kunder skapa trivsamma, vackra och praktiska trädgårdsmiljöer. Vi hjälper dig skapa en terrasserad slänt för dina syften. All vår personal är utbildad och har utöver det flera års erfarenheter av den här typen av arbeten. När du anlitar oss garanterar vi att du kommer bli nöjd med slutresultatet.

Ta vara på trädgårdens möjligheter med terrassering

Att terrassera är ett utmärkt sätt att skapa möjligheter att ta tillvara på backar och slänter och andra sluttande ytor i en trädgård som annars står tomma. Vi hjälper dig att skapa praktiska och iögonenfallande lösningar i din trädgård. Genom att terrassera får du ytor som går att använda till planteringar, uteplatser, lekplatser eller annat.

Vi hjälper dig med din terrassering – hör av dig för en kostnadsfri offert

Vi jobbar över hela Stockholmsområdet vilket inkluderar till exempel Liljeholmen, Hammarby Sjöstad och Nacka. När du anlitar oss så hjälper vi dig hela vägen igenom arbetet, inklusive bortforsling av eventuella jordmassor. Välkommen att höra av dig till oss så pratar vi om hur behoven ser ut i din trädgård.

 

om-oss-page-bottom_mini

Kontakta oss idag

Namn *

Email *

Telefon *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress