Om oss

Mark- och Anläggning i Stockholm

Vi är ett väletablerat företag inom trädgård och anläggning med bas i Västerhaninge i Stockholms söderort. Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag med alla vanligt förekommande utemiljö & trädgårdstjänster & skötsel, markarbeten samt snöröjning vintertid.

Byggarbeten & Marktjänster vi utför

 1. Stenläggning trädgård
 2. Stenläggning uppfart
 3. Stenläggning uteplats
 4. Stenläggning runt huset
 5. Bygga mur & stödmur
 6. Bygga stentrappa
 7. Bygga Altan & Trädäck
 8. Stensättning
 9. Terrassering
 10. Glasa in Balkong

Markentreprenad i södra Stockholm

Vi utgår från vår hemmabas i Västerhaninge, och utfört arbeten i hela södra Stockholm så som; Skanstull, Älvsjö, Ekerö, Tyresö, Nacka, Stureby, Södertälje och Årsta. Där har vi lagt nya vägar, dräneringar och annat inom anläggning.

Erfarna Stenläggare från Ekerö

Företaget står för god service-känsla, erfarenhet och kan med kort varsel rycka ut för hjälp när väder och vind är framme som vid t.ex. fallna träd över vägar, eller ordentligt snöfall. Vi köper alltid in kvalitetsmaterial från toppleverantörer

Våra Tjänster

Vi utför arbeten framförallt på Ekerö och Västerort inom följande tjänsteområden.

 • Trädgårdsskötsel
 • Anlägger rabatter
 • Träd & Buskbeskärning
 • Gräsklippning
 • Häckklippning
 • Höst och Vårstädning
 • Snöröjning och bortplogning
 • Snöröjning
 • Tomtplanering
 • Mindre Grävningsarbeten & Schaktning

Maskinpark i Stockholm

Vi innehar en funktionell och mångsidig maskinpark bestående av grävare, åkgräsklippare, lövsug, plogar m.m. Vi använder oss av kvalitetsjord från Wiggeby Gård och samarbetar nära Spånga Mälarö Lastbilscentral för inhyrning av maskiner. Vi utför även en del arbeten i Huddinge, Haninge, Tyresö och Vendelsö i Stockholms södra förorter av skötsel av mark, trädgård, snörjning och plogning.

Tillgång till stort nätverk

Efter många år i branschen har vi etablerat ett bra nätverk av duktiga hantverkare och samarbetspartners inom alla yrkesgrupper, och kan vara behjälplig vid kontakter till större mark och anläggningsarbeten som gräventreprenader, dräneringar, större schaktningar m.m. Vi kan erbjuda våra kunder hjälp vid både mindre och större jobb och sköter samordning och kommunikation mellan kunnigt folk inom alla hantverksgrupper.

Helhetslösningar & Totalentreprenör

Vi har även tillgång till ett stort antal kompetenta företagskontakter i de flesta slags branschen genom vårt regelbundna engagemang i nätverket BNI Scandic Bromma, som vi kan förmedla vidare vid behov.

Kvalitet & Garantier

Vi ger givetvis garantier på utförda jobb, har erforderliga entreprenadförsäkringar och F-Skattsedel. Ta gärna kontakt oss med för goda råd och kostnadsförslag hur vi kan hjälpa dig i ditt nästa mark & trädgårdsprojekt. Goda referens finns. Välkommen!

om oss top

om-oss-page-bottom_mini

Kontakta oss idag

Namn *

Email *

Telefon *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress